Smartmi novi brend u distribuciji

Iris Mega je postao distributer još jednog svetski poznatog brenda.

Prvobitna namera Smartmi tehnologije je da napravi „kućne aparate koji dotiču srca ljudi“.

Od svog osnivanja 2014. godine, kao glavni partner u snabdevanju Xiaomi eko sistema, Smartmi je stvorio globalno dostignuće broj 1 u industriji isporuke proizvoda za prečišćavanje vazduha.

Istovremeno, Smartmi Technologi je takođe lansirala desetine proizvoda sa kvalitetom iznad standarda i iskustvom korišćenja iznad očekivanja u kategorijama prečišćivača vazduha, električnog grejanja, ovlaživanja i drugih kućnih aparata, kontinuirano menjajući stilove života ljudi.

Smartmi novi brend u distribuciji

Smartmi predstavlja inovatora i lidera u proizvodnji prečišćivača i ovlaživača vazduha. Prema svim parametrima ali i recenzijama stručne komune Smartmi proizvodi spadaju u sam vrh uredjaja za kućnu i kancelarijsku upotrebu.

Smartmi novi brend u distribuciji

Pored prečišćivača i ovlaživača, Smartmi širi svoju gamu proizvoda i postavlja nove granice u proizvodnji uređaja za grejanje gde se posebno izdvaja Smart konvektorska grejalica 1S. Smartmi grejalica 1S se izdvaja svojim dopadljivim dizajnom i kvalitetnom finalnom izradom koja je uklopljena sa tehnologijom na kojoj se nije štedelo. 

Smartmi posebnu pažnju posvećuje dizajnu svojih uređaja o čemu govore mnoge nagrade koje krase njihove proizvode.

Globalno priznat
Pobednik Svetske nagrade za dizajn GRAND SLAM

Više o brendu pogledajte na smartmi.rs