Servis i podrška

AKTIVACIJA VIDEO IGARA

Kako bi igrali pojedine PC igre kupljene na ComputerlandShop.rs morate ih prvo aktivirati na STEAM, ORIGIN, UPLAY i sličnim platformama.

Pažljivo pratite korake na sledećim video linkovima i njihovim opisima kako bi uspešno aktivirali kupljenu igru:

Aktivacija igara na STEAM platformi

Aktivacija igara na UPLAY platformi

Aktivacija igara na ORIGIN platformi

Slične procedure važe i za igre na online platformama kao što su:

  • Rockstar Launcher: (za igre GTA V, Red Dead Redemption 2)
    socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher
  • EPIC Games Launcher: (za igre Fortnite, Metro Exodus, itd.)
    epicgames.com
  • GoG Galaxy: (za igre The Witcher 3, Cyberpunk 2077, itd.)
    gog.com/galaxy

PLAYSTATION 4 AKTIVACIJA KODOVA/VAUČERA

Pojedine PS4 igre i kodovi/vaučeri kupljeni na ComputerlandShop.rs se moraju aktivirati na PlayStation PSN platformi. Obavezno pratite korake na sledećem video linku i njegovom opisu kako bi uspešno aktivirali kupljeni kod/vaučer:

Aktivacija PlayStation kodova

Pri pravljenju naloga za PS4 naslove i dodatke kupljene u Computerland prodavnicama morate OBAVEZNO imati/napraviti nalog koji će se voditi na Veliku Britaniju/UK/United Kingdom (sem ako isključivo nije navedeno drugačije pri kupovini) sa postojećom adresom i poštanskim brojem – na primer adresa Bakingemske palate, itd.

Igru, dodatak ili vaučer sa jedinstvenim kodom/serijskim brojem možete aktivirati samo jednom i tada biva isključivo vezan za nalog na kojem je aktiviran!

Iz gore navedenog razloga obavezno obratite pažnju sa kojom e-mail adresom ste napravili PlayStation nalog i da li imate pristup toj e-mail adresi!

Ponovna aktivacija iskorišćenih kodova, prebacivanje aktiviranih igara i dodataka za igre između naloga nije moguće! Pažljivo upravljajte kodovima i njihovom aktivacijom na sopstvenu odgovornost!

Pri prekucavanju koda obavezno obratite pažnju na određene karaktere koji se mogu lako pomešati, kao što su slovo O i nula 0, slovo B i broj 8, itd.

Ukoliko vam je potrebna pomoć oko proizvoda iz našeg ditributivnog programa možete nas kontaktirati na: servis@irismega.rs