Otvorena su vrata magičnog sveta hobija i jedinstvenih poklona

Otvorena su vrata magičnog sveta hobija i jedinstvenih poklona

Nova prodavnica u Galeriji nije samo još jedno prodajno mesto, već donosi inovativni koncept koji je namenjen posebnoj grupi kupaca – ljubiteljima hobi i gift asortimana, kao i zaljubljenicima u svet POP kulture. Ova prodavnica ima poseban akcenat na pružanju jedinstvene ponude proizvoda iz sveta video igara, popularnih serija i filmova.

Kada zakoračite unutar prodavnice, dočekaće vas posebno osmišljen prostor koji odražava atmosferu strasti i uzbuđenja koja prati naše proizvode. Osoblje je tu da vam pruži stručnu pomoć u pronalaženju savršenog proizvoda ili poklona. Ovo nije samo mesto kupovine, ovo je destinacija za zajednicu koja deli iste interese i strasti.

Ovo otvaranje je deo našeg kontinuiranog rasta i predanosti u pružanju vrhunskog iskustva kupovine, koje istovremeno zadovoljava potrebe ljubitelja tehnologije, igara i POP kulture.

Prodavnica se nalazi na drugom spratu tržnog centra Galerija Bulevar Vudroa Vilsona 14 (Avenija Beograd), radno vreme prodavnice je svakim danom od 10-22h

Čekamo vas 🙂

Comments are closed.