Trideset godina uspešnog putovanja

Korporativna proslava Nove godine predstavljala je višestruku svečanost za ComputerLand grupaciju, jer je istovremeno obeležavala i impresivnih 30 godina njenog uspešnog postojanja. Ovaj značajan jubilej proslavljen je u prelepom ambijentu restorana Easy na jednoj od najlepših beogradskih lokacija, Adi Ciganliji.Događaj je bio prilika za jačanje timskog duha i podsticanje međusobne povezanosti među zaposlenima. Svi su uživali u neformalnim razgovorima, smehu i zajedničkom podsećanju na nezaboravne trenutke tokom godina.

Jedan od najvažnijih trenutaka večeri bila je svečana dodela jubilarnih nagrada zaposlenima koji su dugogodišnjim radom i predanošću doprineli uspehu kompanije.

U svom govoru, generalni direktor kompanije izrazio je duboku zahvalnost svim zaposlenima na njihovom doprinosu. Naglasio je ključne trenutke u istoriji kompanije, podsetivši prisutne na put koji su zajedno prešli i uspehe koje su postigli. Takođe je izrazio uverenje da će kompanija i dalje napredovati i postizati nove visine u narednim decenijama.

Ova proslava označila je ne samo kraj jedne godine već i početak novog poglavlja u uspešnoj priči ove izuzetne kompanije. Fotografije s događaja će ostati trajna uspomena na ovu posebnu proslavu.