Jedan WEB shop, dve nagrade

U organizaciji Heureka Group Adriatics, 10 novembra 2022, tradicionalano je organizovana WEB RETAILER AWARD 2022 manifestacija.
Preko 400 gostiju je u Zagrebačkoj Tvrornici kulture, uživalo u konferenciji na kojoj su predavanja imali top govornici iz velikih kompanija poput Zalando, Google, Coca-Cola, Nike, Httpool, Foreo, Omio, Nordeus itd.

Jedan WEB shop, dve nagrade

Na konferenciji E-commerce Jam svečano su dodeljena priznanja najboljim WEB-prodavnicama regiona u okviru konkursa Web Retailer Award 2022.
S tradicijom dužom od decenije, Web Retailer Award je najveće takmičenje onlajn šopova u jadranskom regionu.
Ove godine se na WRA prijavila 361 WEB-prodavnica iz Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Kao uslov za učešće na konkursu Web Retailer Award, kandidati su morali da prikupe ankete sa recenzijama kupaca. Naredni korak bilo je ocenjivanje na dva nivoa: zadovoljstvo kupaca i tehnička usklađenost sa evropskim standardima bezbedne onlajn kupovine. Zatim su tri Web-prodavnice sa najvišim ocenama iz svake kategorije uvršćene među finaliste.

Najbolje ocenjene prodavnice ušle su u uži krug takmičenja, gde ih je potom evaluirala međunarodna komisija sastavljena od stručnjaka za e-trgovinu

Ove godine, čak dve nagrade pripale su našem WEB shopu computerland.rs
Prva mesta su osvojena u Web Challenger i Consumer tech kategoriji za Srbiju.

Posebno smo ponosni na priznanje Web Challenger koje se dodeljuje WEB prodavnicama koje su najbolje na nivoima svih kategorija!

Jedan WEB shop, dve nagrade
Jedan WEB shop, dve nagrade
Jedan WEB shop, dve nagrade

Više o WRA2022 pogledajte ovde