Podrška obrazovanju

Obrazovanje je ključni stub razvoja svakog društva, a podrška školama i obrazovnim ustanovama je od suštinskog značaja. Nedavno smo imali čast da pružimo podršku Arhitektonskoj Tehničkoj Školi u Beogradu donirajući Redragon periferije za njihov računarski kabinet. Ova inicijativa ima za cilj unapređenje kvaliteta obrazovanja i pružanje boljih mogućnosti za učenike ove Beogradske škole.

Kao kompanija koja veruje u važnost podrške obrazovanju, odlučili smo da podržimo Arhitektonsku Tehničku Školu u njihovim nastojanjima da pruže najbolje obrazovanje svojim učenicima.

Prilikom posete dogovoreno je da naša kompanije nagradi najboljeg učenika škole kompletnom Redragon opremom koja bi podrazumevala komplet periferije i gejmersku stolicu.

Donacija miševa, tastatura i podloga za miševe Arhitektonskoj Tehničkoj Školi u Beogradu predstavlja nastavak programa  Redragon podrška obrazovanju i mali korak u unapređenju obrazovanja, ali sa velikim potencijalom da inspiriše učenike, unapredi kvalitet obrazovanja i doprinese razvoju budućih stručnjaka u oblasti arhitekture i građevinarstva. Kao kompanija, ponosni smo što smo deo ove inicijative i verujemo da investicija u obrazovanje ima dugoročne koristi za celo društvo.

Ohrabrujemo druge kompanije i pojedince da takođe podrže obrazovanje i doprinesu boljoj budućnosti.

Comments are closed.