Igra za osmeh: naša poseta svratištu za decu

Naša ekipa se nedavno uputila u posetu lokalnom svratištu za decu kako bismo uneli osmeh na lica mališana i doprineli zajednici.

Svratište za decu je mesto gde se pruža utočište i podrška deci koja su se našla u teškim životnim okolnostima. Njihova borba nije laka, ali njihova snaga i vedrina nas svakodnevno inspirišu. Zato smo odlučili da organizujemo druženje sa njima kako bismo im podarili trenutke radosti.

Najveće iznenađenje za decu bila je XBOX konzola koju smo im doneli. Oduševljenje na njihovim licima nije se moglo sakriti. Svi smo zajedno seli i započeli avanturu igranja popularne FIFA-e video igre. Bilo je lepo gledati kako se deca smeju, takmiče i uče nove trikove u virtualnom fudbalu.

Nije samo konzola bila važna. Bila je to prilika za decu da se opuste, povežu sa nama, i da zaborave na svoje svakodnevne izazove. Videti ih kako se smeju i kako se trude da postanu pravi mali majstori fudbala u video igri bila je nagrada sama po sebi.

Ova poseta svratištu za decu podsetila nas je na važnost zajedničkog doprinosa. Nije potrebno mnogo da učinimo nekome dan boljim.

Ovo iskustvo je za nas bilo podsećanje na vrednosti koje delimo u našoj kompaniji: briga o zajednici, podrška onima kojima je potrebna i radost u malim stvarima. Radujemo se što smo mogli biti deo ovog divnog iskustva i nadamo se da će naša poseta svratištu za decu postati tradicija.

Zahvaljujemo se svim našim kolegama koji su učestvovali u ovom projektu, svim zaposlenima koji su omogućili ovu donaciju i naravno, svim mališanima koji su nas inspirisali svojom hrabrošću i vedrinom.

Naša želja je da ovaj događaj  bude podsetnik da se svaka prilika za pomoć drugima treba iskoristiti, jer je najlepše darivati osmehe onima kojima su najpotrebniji.