Zvuci Srca

Kada poseta postane inspiracija

Današnja poseta organizaciji „Zvuci srca“ predstavljala je nezaboravno iskustvo za naš marketing tim. Smeštena u Beogradu, ova humanitarna organizacija osnovana 2001. godine i posvećena je pružanju podrške osobama sa smetnjama u razvoju i njihovim porodicama.

Tokom posete, imali smo priliku upoznati se s njihovim entuzijastičnim timom i doživeti pravu toplinu atmosfere njihovog kafića.

„Zvuci srca“ se ističu ne samo po svom humanitarnom radu već i po inkluzivnom radnom okruženju koje pružaju mladima sa smetnjama u razvoju. Njihov tim od 33 kolega, različitih obrazovanja, starosti, polova i veština, čini dinamičan entitet koji se neprestano prilagođava i evoluira.
Kroz tri ključne celine – kafić, radionicu i prodavnicu, svaki zaposleni ima svoje specifične zadatke prilagođene njihovim interesima i veštinama. Kroz ove raznovrsne radne uloge, „Zvuci srca“ omogućavaju mladima sa smetnjama u razvoju razvijanje različitih radnih kompetencija, što ih čini konkurentnima na tržištu rada.

Naša kompanija je bila privilegovana prilikom da donira dva prečišćivača vazduha organizaciji „Zvuci srca“ kako bi dodatno unapredila iskustvo njihovih gostiju. Ova donacija predstavlja samo mali doprinos u odnosu na ogroman rad i pozitivan uticaj koji „Zvuci srca“ imaju na zajednicu..

Druženje s timom „Zvuci srca“ bilo je više od poslovne posete. Bilo je to iskustvo koje nas je inspirisalo i podsetilo na važnost inkluzivnosti i zajedničkog doprinosa društvu.

 

Više o humanitarnoj organizaciji pogledajte ovde